Nieuwsbrief februari 2022

134

Beste leden,

De uitspraak ‘het glas is half vol’ viel tijdens de laatste bestuursvergadering regelmatig.
Heel bewust benoemen wat er allemaal wel goed gaat, helpt echt!!
Want ja er is veel om blij mee te zijn binnen onze vereniging TTC Kluis.

Heren 1 opende met een happening (mede dankzij de goede catering), en de recreantengroep is sterker dan ooit vertegenwoordigd. De jeugd vindt, ondanks de coronabesmettingen, de weg weer naar de zaal. Dus geen enkel vuiltje aan de lucht.

Maar ja, wensen blijven er altijd. Wij zouden graag zien, nee het is eerder noodzakelijk dat de organisatie breder gedragen gaat worden. En hoe willen we dat aanpakken?!!
Door jullie persoonlijk te benaderen met de vraag: wat vind je leuk om te doen en zou je dit binnen de vereniging willen proberen?
Wij als bestuur willen dit de komende weken aanpakken door dit persoonlijk aan jullie te vragen, face to face, open en met respect voor het antwoord.

 Het opknappen van onze sporthal is inmiddels afgerond. Vele Kluis-klussers zijn daarbij, sommigen zelfs dagenlang, behulpzaam geweest. Op dinsdag 7 december zijn we daarmee begonnen. Roy Ceulemans en zijn collega’s hadden het schilderwerk snel uitgevoerd, maar door leveringsproblemen van de armaturen en Coronazieken kon het installatiebedrijf pas op 19 februari de eindoplevering doen.

Het licht in de hal is anders geworden, echter objectieve metingen op vijf willekeurige plekken geven een gemiddelde van zelfs 619 LUX aan. De NTTB-norm is min. 500 LUX.
Over het algemeen is iedereen tevreden en de hal kan er zo weer jaren tegen.
Onze drie bergingen zijn ook gepoetst, opgeruimd en opnieuw ingedeeld. Houden zo.
De Projectsponsoring t.a.v. de nieuwe LED-armaturen heeft € 800,- opgeleverd.. Wilma, Frans/Rose-Marie, Jan v. A., Mariska, Koen, Christel, Andy en John Cr. bedankt hiervoor.
En naast de twintigtal klussers en poetsers, vooral Jan Claessen bedankt voor zijn materiële ondersteuning.

 H1 Kluis-Sittard heeft zaterdag 5 februari, voor een honderdtal enthousiaste supporters, zijn eerste wedstrijd in de landelijke eerste divisie gespeeld. Helaas verloren ze net. Zie ook het krantenartikel op onze website. Hun volgende thuiswedstrijd is op 19 februari a.s (altijd) om 16.30 uur. Hierop volgen: 19 maart, 9 april  en 23 april. Kom gezellig kijken en ze aanmoedigen.

Onze volgende algemene ledenvergadering (ALV) staat gepland op vrijdagavond 8 april a.s.

Wil je iets meer doen dan TT, wil je meedenken, meepraten, meedoen, ….. kom dan!!

Wisten jullie dat:

  • De vrijdag-recreantengroep verhuisd is van de avond naar de middag. Ze spelen nu van 15.00 – 17.00 uur. Iedereen is welkom.
  • Onze kleedkamers steeds luxer worden. Er hangen nu passpiegels, zelfs in de herenkleedkamer.
  • Er in de kantine een lectuurbak hangt, voor als je even niet op je telefoon/tablet/laptop of naar het TT kijkt.
  • John Cruijsberg begonnen is met het opzetten van een sponsorcommissie en al met enig succes sponsoren voor de club benaderd heeft.
  • De competitie voor de senioren gaat beginnen op 5 maart a.s.


Veel sportief succes en gezelligheid toegewenst.

Namens Bestuur TTC Kluis
Arold,  Jos, Marc & Mariska

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl