Trainingsdagen jeugd

72

Op 2 en 3 september vonden bij TTC Kluis trainingsdagen plaats, waar onze jeugd zich volledig kon voorbereiden voor het nieuwe seizoen. Met 18 man sterk stonden de kinderen de eerste dag klaar om vol enthousiasme aan de slag te gaan. Verdeeld over twee groepen en samen met leden van TTV Sittard werd er hard getraind! De training werd afgesloten met een toernooi, waarbij ook gestreden werd om de titel “beste speler met gekste voorwerp”. Jeugdlid Jamie was de ware held met Thor’s hamer. 

Na een dag hard trainen gingen onze jeugdleden op stap naar Stardust, waarbij de tafeltennisbal plek maakte voor de bowlingbal. Deze gezellige dag werd afgesloten in onze kantine, waar ouders hard gewerkt hebben om de hongerige magen te vullen.

Op zaterdagochtend waren de kinderen weer in alle paraatheid om van de tweede dag ook een groot succes te maken. Deze dag werd afgesloten met een hilarisch, druk en hectisch spel Crazy 88, waarbij de groepen zoveel mogelijk opdrachten moesten uitvoeren. Van sit ups tot dansjes doen, van sponzen gooien tot zo veel mogelijk smashes.. van alles kwam langs.

We kijken terug op twee geslaagde trainingsdagen die zeker smaken naar meer!

Dank aan Jens, Lienke, Job, John, Monique, Jos en alle ouders die een handje geholpen hebben.

– Anouk

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl